Missie

Golden Hightech BV biedt totaaloplossingen op het gebied van telecom, internet en data oplossingen, gericht op de zakelijke markt. Golden Hightech BV is een onafhankelijk bedrijf dat samenwerkt met diverse operators in de wereld en gebruik maakt van VOIP oplossingen.
Golden Hightech BV heeft een eigen beveiligd datacenter van waaruit onze diensten worden beheerd. Golden Hightech BV richt zich op het MKB segment tot 250 werkplekken.

Golden Hightech BV kan uw communicatiekosten 30 tot wel 70% verlagen door gebruik te maken van onze VOIP oplossingen. Klanten met meerdere locaties in Nederland en in het buitenland kunnen hun kosten aanzienlijk verlagen door alle locaties aan elkaar te koppelen met het Virtual Private Network van Golden Hightech BV.

Golden Hightech BV is elke dag proactief aan nieuwe ontwikkelingen bezig om de kosten voor onze klanten verder te verlagen. Golden Hightech BV is de betrouwbare partner die met u meedenkt en u een schaalbare dienstverlening biedt met aanzienlijke kostenreductie, die kan oplopen tot 70%.