VACATURE

Golden Hightech is een jong bedrijf met brede aspiraties op het gebied van telecom in de IT sector en heeft diverse cariere mogelijkheden beschikbaar voor jonge ambiteuze talenten.

Heb jij ambities en talenten in deze sector? Neem contact met ons op!

Vacatures

Golden Hightech BV levert efficiënte telecommunicatie oplossingen, voor het MKB, grotere organisaties en de overheid. Golden Hightech BV is de leverancier van IP-gebaseerde telefonie oplossingen. Golden Hightech BV bouwt, ontwerpt en beheert spraak- en datanetwerken voor bedrijven. Golden Hightech BV groeit en daarom zijn we op zoek naar en technisch Service Engineer in Nederland.

Functieomschrijving:

In deze functie ben je als Service Engineer verantwoordelijk voor de installatie en programmering van onze telecommunicatie oplossingen. Je bent in staat om Telecom projecten op te leveren, vanaf de besprekingen bij de klant (eventueel met de Account Manager) tot de uiteindelijke oplevering..

Profiel van de Service Engineer:

 

* Je hebt een HBO opleiding, liefst richting informatica of vergelijkbaar.
* Je bent nauwgezet, punctueel en resultaatgericht.
* Goede kennis van het Engelse taal.
* Je hebt ervaring in het realiseren van totaalprojecten op het gebied van telecom.
* Je hebt interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telecom.

Ons aanbod :
Golden Hightech BV bied je de kans om deel uit te maken van snel groeiend telecombedrijf. Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling en implementatie van verschillende technisch telecom projecten in geheel Nederland. Je bevindt je in een dynamische en aangename positieve werksfeer binnen een sterk professioneel team. Je beschikt over een uitstekend salarispakket met uitstekende secundaire voordelen.

Mail vandaag nog je brief met foto en Curriculum Vitae naar: hr@goldenhightech.com